Online leerplatform

Ter ondersteuning van onze e-learning cursussen ontwikkelde Nikos het online leerplatform “E4Progress”. Je vindt hier een groot aanbod aan elektronische cursussen.

De cursussen zijn opgebouwd uit zowel leer- als oefenstof. De resultaten kan je opvragen in rapporten en grafieken. Je nauwkeurigheid en tijd worden steeds geregistreerd. Je opleider kan ook minimum eisen instellen per cursusbundel. Hierdoor krijg je als student een goed beeld op je vorderingen.
Ook als lesgever, manager en HRM medewerker kan je de resultaten van je medewerkers opvragen.

Nikos ontwikkelde dit systeem niet enkel voor zichzelf. Wij stellen het graag ter beschikking aan jouw organisatie. De huisstijl van je bedrijf kan worden geïmplementeerd. Zo blijft de bedrijfs-identiteit bewaart en lijkt het een leerplatform van jouw organisatie.

Wens je zelf elektronische leer- en oefenstof aan te maken? Ook dit kan. Maak je eigen e-learning, laadt het op in het systeem en biedt het aan je medewerkers aan.

Bekijk alvast onze cursussen Adobe Captivate voor het maken van elektronische leer- en oefenstof. We helpen je graag op weg.